HTML

kkv marketing

a user blogja kkv marketing tapasztalatokról

Címkék

Friss topikok

  • vallalkozasiotletek.com: Nem kicsit ciki... Először céget alapítunk, csak úgy hasra ütésre, aztán technikákkal operálunk, ... (2010.11.25. 12:06) Piaci rés három lépésben

kkv marketing tapasztalatok

2009.09.01. 17:39 vallalkozas-online.hu

Az első lépés minden vállalkozónak nehéz

Címkék: marketing start kezdő vállalkozó

Minden új vállalkozónak a marketing nagy kihívás. Ha nem tudjuk, hol is kell elkezdeni, akkor álljunk meg egy kis időre és gondolkodjunk el arról, miben érezzük magunkat jól, mit élvezünk igazán, így megtalálhatjuk a „marketing-személyiségünket” is. Ezt arra is használhatjuk, hogy marketing tervet írjuk, mert így majd nem fogunk félni a terv végrehajtásától. Bármit is választunk, mindig kövessünk egy pontokba szedett akciótervet. Számtalan marketing technika létezik, és mindről találhatunk részletes leírást is az interneten. A lényeg, hogy olyat válasszunk, amellyel szívesen foglalkozunk, amely illeszkedik a személyiségünkhöz. Ha már gyakorlottabbak leszünk, akkor már bátrabban és könnyebben választunk más technikát is.

 

  • Ha valaki írni szeret, akkor érdemes összehozni néhány esettanulmányt, vagy pár cikket, majd szétküldhetjük azokat publikálásra.
  • Ha viszont valaki beszélni szeret, akkor érdemesebb hanganyagokat, vagy videó anyagokat összeállítania. Ezeket aztán ugyan olyan könnyű terjeszteni, mint az írott anyagokat.
  • Vannak, akik a grafikai tervezésben jeleskednek. Már csak egy jó grafikai programot kell hozzá megismerni, és máris osztogatható az új reklámanyag. Akár a neten is.
  • Azoknak, akik tanítani szeretnek, kiváló lehetőség lehet egy telefonos szeminárium vagy egy oktató videó a termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatos témában.  
  • Jó lehetőség a termékprezentáció is. Az erről készített videókat feltehetjük a YouTube-ra, vagy más videó megosztóra. De vigyázat, ne legyen unalmas!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kkvmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr671355795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása