HTML

kkv marketing

a user blogja kkv marketing tapasztalatokról

Címkék

Friss topikok

  • vallalkozasiotletek.com: Nem kicsit ciki... Először céget alapítunk, csak úgy hasra ütésre, aztán technikákkal operálunk, ... (2010.11.25. 12:06) Piaci rés három lépésben

kkv marketing tapasztalatok

2009.07.02. 23:23 vallalkozas-online.hu

Visszaestek az AdSense bevételek

Címkék: google etarget adsense ctr

Több kollégám is jelezte, hogy a magyar nyelvű weblapjaikon visszaestek a bevételek az utóbbi hónapokban. Átlagosan harmadára, negyedére.

 

Tartalmat előállítani viszonylag alacsony költséggel járó befektetés. Főleg, ha ingyenes tartalom (ráadásul könnyen felhasználható, szabályokhoz kötött felhasználással) is elérhető, bár ez magyar nyelven még elég kevés. Ez sokakat arra bíztat, hogy weblapot indítson, amivel AdSense, Etarget bevételeket szerezhet. Nos magyar nyelven ez nem igazán kifizetődő. Angolul viszont már lehet esély, akár önfenntartó is lehet a lelkes honlap tulajdonos.

 

Nemrég láttam egy amerikai egyetemistát, aki a tandíját finanszírozta AdSense bevételből. Magas bevételű kulcsszóra optimalizálta az oldalát (jelzáloghitelre), és sikerült jól pozícionálnia magát a keresőkben. Napi 1.000 oldalletöltéssel körülbelül havi 800-1.000 USD bevételt tud elérni. Ha jól tudom, akkor ugyanez a látogatottság magyar nyelven úgy 100 UDS-t tud hozni. Ennyivel nem éri meg…

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kkvmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr11223306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása