HTML

kkv marketing

a user blogja kkv marketing tapasztalatokról

Címkék

Friss topikok

  • vallalkozasiotletek.com: Nem kicsit ciki... Először céget alapítunk, csak úgy hasra ütésre, aztán technikákkal operálunk, ... (2010.11.25. 12:06) Piaci rés három lépésben

kkv marketing tapasztalatok

2009.07.02. 17:16 vallalkozas-online.hu

Fék helyett a gázra léptem

Címkék: válság költség fék

Az utóbbi pár hónapban azt hallom, hogy a marketing költségek lefaragása helyett inkább költsünk többet. Gondoltam kipróbálom, vagyis inkább letesztelem.

 

Az első, amin nem fogok spórolni az, hogy elég időt készítsek magamnak a marketingre, tehát kifizetem azt a munkát, amit más is el tud végezni. Fordítás, szerkesztés, pár sablon levél, ilyesmi. A következő amin nem fogok spórolni, az a tréningek és könyvek. Szeretek marketinget tanulni, és még van is mit, tehát nem fogom sajnálni a pénzt. Persze itt vannak még a PPC reklámok. Arra most is legalább annyit költök, mint korábban.

 

Vajon más is így van ezzel?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kkvmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr301222552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása