HTML

kkv marketing tapasztalatok

2009.07.03. 16:03 vallalkozas-online.hu

Az e-mail marketing jó élmény

Címkék: lista email hírlevél

Amikor valaki elkezd hírlevelet küldeni, sokszor úrrá lesz rajta a félelem. Sok a buktatója, ezért sokáig halogatják az első kiküldést. De ez is olyan, mint minden kezdet: ez első lépésnél még bizonytalanok vagyunk, aztán szépen belejövünk.

 

Pár ismerőst megkérdeztem a témáról, és mindenki egyetértett velem, hogy az e-mail marketing egy új szintre emeli a vállalkozást. Közelebb kerülünk az elégedett vevők toborzásához. Már közvetlen kommunikációba kezdhetünk vele a vevőkkel.

 

A sok buktatót is megszokja az ember, és ami a legfontosabb, hogy elkerülni is megtanuljuk. Folyamatosan tisztul a lista, tapasztalatot szerzünk a jó tartalom megírásáról, még a tárhely szolgáltató is megbarátkozik a terheléssel.

 

Talán azért is olyan izgalmas, mert folyamatosan változtatható, illetve finomítható benne minden részlet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kkvmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr511224719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása